DIMARTS I DIJOUS ESMORZEM FRUITA

IDEES PER COMPARTIR

Aquí trobareu propostes per què el temps que passeu en família sigui gratificant, constructiu i divertit

MENJAR PER CRÈIXER

Tots sabem que els nens i nenes han de tenir una nutrició bona i adequada a les seves necessitats perquè creixin sans. Durant la infantesa i l'adolescència els hàbits a l'hora de menjar marcaran la diferència entre una vida sana o el risc de patir obesitat o d'altres transtorns, que tant preocupen als metges i famílies.
Però moltes vegades resulta difícil que els nostres fills i filles mengin el que els convé en lloc del que els agrada. Aquí les famílies tenim un paper important. Menjar bé requereix un aprenentatge i s'han de marcar unes rutines des de ben petits. Solen imitar el que fan els grans i això ens obliga a donar un bon exemple. No els podrem dir que han de menjar fruita i verdura si nosaltres no ho fem.

Aquí teniu uns quants consells que poden semblar difícils de posar en pràctica, però que amb una bona dosi de paciència i constància ens poden portar moltes satisfaccions:
  • Si no volen menjar, no hem de perdre la calma.
  • Els hauríem d'estimular perquè provin aliments nous i una bona manera pot ser presentant-los d'una manera atractiva o que participin a la cuina.
  • L'hora de menjar ha de ser agradable i viure una estona relaxada on ens podem explicar coses.
  • No hem de tenir pressa durant l'hora del menjar.
  • S'ha d'intentar que els aliments siguin variats.

Ànim i molta sort i paciència!!

PASQUA AL COSMOCAIXA

Amb motiu de l'Any Internacional de l'Astronomia, el museu de Ciència "CosmoCaixa" ens ofereix una proposta d'activitats per a la setmana de Pasqua, del 4 al 13 d'abril. Són activitats que podreu fer en família.

*Observació del Sol en directe (de 12:00 a 14:00 h)
Utilitzaran diferents instruments i és a càrrec d'astrònoms experts.
*El cel de CosmoCaixa (de 18:00 a 2 de la matinada)
Observació del cel amb o sense aparells.

A més, durant el cap de setmana del 4 i 5 d'abril, hi hauran diferents tallers d'astronomia per a nens i nenes de totes les edats.


També podeu aprofitar el dilluns dia 6 d'abril, que el Museu estarà obert al públic.

D'altra banda, si ho preferiu, podeu seguir les activitats entorn de l'exposició "Nombres de bona família", del 7 al 13 d'abril, amb un espectacle a càrrec del grup de teatre Els Comediants.Per a més informació consulteu la web del Museu, clicant la imatge.