Els hem de fer entendre que el peix és molt bo i saludable, però ens podem trobar en la situació que els costi acabar el sopar o que sigui un aliment que no els agradi tant.
Disfressem-lo!!! i a més ens poden ajudar a la cuina.
INGREDIENTS:
- Les sobres del peix que ja tenim fregit
- Una ceba
- Dues o tres cullerades de farina
- Una tassa de llet
- Una cullerada de mantega
- Per arrebossar les croquetes: un ou i farina de galeta (pa ratllat)
PREPARACIÓ:
- Trinxem les sobres del peix a la vegada que anem treient les espines (es pot acabar de triturar a la picadora).
- També triturem la ceba, que fregirem lentament en una paella amb una mica d'oli .
- Quan ja comença a estar rossa, li afegirem el peix i ho remenarem bé.
- Just després, li afegim la farina, la let i la mantega. Ho remenem molt bé i la pasta s'anirà compactant i separant de la paella.
- Quan estiguem en aquest punt, li donem un parell de voltes més i ho deixarem refredar.
- En aquest moment ens poden ajudar els petits de la casa perquè quan la pasta es refredi, agafarem trossos petits de massa i li donarem forma de croqueta.
- Un cop anem fent les formes, es poden ficar a l'ou batut i després a la farina de galeta per anar-les fregint en oli ben calent.
- Quan estiguin ben rossetes es retiren del foc i es posen sobre un paper absorbent per què no quedin olioses.
Ja ens direu si us han agradat i si ha estat una bona opció per què mengin peix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada